1. הכינו רשימת קניות והיצמדו אליה

בואו נתחיל בפשטות. הכינו רשימת קניות!

שמור רשימה רצה של הפריטים שאתה צריך ורוצה. הרשימה צריכה לכלול דברים שאתה מוצא שאתה צריך לאורך הדרך. אם לאחר מכן תראה אחד מהפריטים במבצע במחיר שקבעתם שהוא טוב (בהנחה שחסכתם את הכסף עבורו), תוכלו לקנות אותו.

כשאתה יוצר את הרשימה שלך, זה הכל. אל תקנו שום דבר שאינו ברשימה שלכם או שאינכם קונים במיוחד. אם אתם מחפשים מזרון חדש, אל תקנו שידה חדשה רק בגלל שזו הייתה הנחה נוספת על קניית שני פריטים.

זה אולי נראה כאילו אתה מקבל עסקה טובה, אבל קנייה דחופה היא כמעט אף פעם לא עסקה טובה.

2. הגדר תקציב קניות ריאלי

עבור כל פריט שאתה מתכנן לרכוש, הגדירו תקציב. בסס את התקציב שהגדרת על מה אתה יכול להרשות לעצמך וכמה זמן הפריט עומד להחזיק מעמד. אם מעולם לא הגדרת תקציב או זקוק לעזרה בתקציב, בדוק כיצד ליצור תקציב יעיל.

תקציב לא חייב להיות קשה או מגביל. זה למעשה מאפשר לך להירגע, כי אם אתה יודע שיש לך 100 דולר בתקציב שלך להוציא על בגדים, למשל, אז לא תצטרך לתהות אם אתה יכול להרשות לעצמך את הסוודר או השמלה החדשה.

3. השתמש במזומן

מחקרים מראים שאנשים מוציאים כ-50 אחוז יותר כאשר הם משתמשים בפלסטיק, בין אם זה כרטיס אשראי או כרטיס חיוב. זה בגלל שאנחנו לא רואים בזה כסף למרות שכן. זו הסיבה שאמזון כל כך מצליחה. הם אוספים את פרטי התשלום שלך מראש, ואז כשאנשים לוחצים על הרכישה שלהם ב”קליק אחד” זה כאילו זה אפילו לא כסף.

במילים פשוטות, תוציא פחות כשאתה משתמש במזומן. זו הסיבה שמערכת מעטפות המזומנים כל כך פופולרית. אתה יכול לעיין בפוסט בבלוג שלי על איך להשתמש במערכת מעטפת המזומנים למתחילים אם אתה מעוניין.

כמובן, כאשר אתה קונה באינטרנט תצטרך להשתמש בכרטיס חיוב או בכרטיס אשראי, אבל אתה יכול לשלם את זה מיד לאחר מכן.

אם אתה אוהב את הרעיון של תגמולים בכרטיס אשראי (אני אוהב תגמולים) ולעתים קרובות קונה באינטרנט , פשוט הקפד לשלם את זה זמן קצר לאחר הרכישה (באותו יום אם אפשר).

4. תמיד השוואת מחירים

כשאתה קונה באינטרנט או מחוץ לבית, תמיד השוואת מחירים! אתה יכול לעשות השוואה מהירה עם אפליקציית זאפ.

5. בצע את המחקר שלך וקרא ביקורות לפני שאתה קונה!

לא משנה מה אתה רוצה לקנות, בדרך כלל תמיד יש ביקורות באינטרנט. אם אין לך מחשב, אתה יכול ללכת לספרייה או להשתמש בטלפון שלך.

רק היזהר מביקורות מזויפות ובדוק ביקורות באתרים אחרים ולא רק באתר שאתה קונה ממנו. אני מציע לבדוק ביקורות מכמה אתרים שונים ולנסות לוודא שהם “רוכשים מאומתים” שעוזבים את הביקורות.

6. בקש עזרה

כשאתה בחנות, בקש עזרה. חלק מהחנויות המקוונות כוללות כעת תכונות צ’אט, אז אם יש לך שאלה, אל תפחד לשאול. בשביל זה המקורבים נמצאים שם. שירות הלקוחות שם כדי לעזור לך, בין אם זה מקוון או לא מקוון.

לעתים קרובות, הם יודעים על קודי קופונים ומידע אחר שיעזור לך להשיג עסקה. לפעמים אנשי מכירות שמוכרים בעמלה יכולים לשנות גם את המחיר.

צ’אטים מקוונים נהדרים לבקש כל קודי קופון זמין. הכי גרוע שהם יכולים להגיד זה לא.

7. השתמש בקופונים ובקודי קידום

ללא ספק הדרך הקלה ביותר לחנות חכמה ולקבל את העסקה הטובה ביותר היא להשתמש בקופונים והנחות!

vadimt2